Hófehér fogak = Elragadó megjelenés = Extra magabiztosság

Az Ön legjobb, hófehér mosolya sosem volt még ilyen könnyen elérhető!

A Best White Speciális Otthoni Fogfehérítő Szett egy forradalmian új otthonifogfehérítő termék, orvostechnikai eszköz. A Best White az otthoni professzionális fogfehérítést egy biztonságosabb, hatékonyabb és egyszerűbben használható szintre emeli.

6 érv, hogy miért a Best White az Ön legjobb fogfehérítő módszere:

Best White
 • Biztonságos
 • Hatékony
 • Egyszerűen használható
 • Fájdalommentes
 • Design és hordozhatóság
 • 100% pénz-visszafizetési garancia

1. Biztonságos

Ha otthoni fogfehérítésről beszélünk, az első számú szabály, hogy maximális biztonsággal legyen alkalmazható. Ennek a felhasználás módjától a termék-ergonómián keresztül a felhasznált alapanyagokig minden funkcióra ki kell terjednie. A Best White mindezeket egyesíti magában.

A fogfehérítő gél a fogfelületre jutva aktiválódik, fehérítő hatását csak ott fejti ki. A tollban található adagoló technológia századmilliliter pontossággal adagolja a folyadékot, így a túlcsordulás lehetetlen. Felvitelekor az egyéb szövetekkel való érintkezés elkerülését a precíziós felviteli mód biztosítja. A fehérítő gél összetétele a legjobb alapanyagok felhasználásával került kialakításra oly módon, hogy a fogérzékenység kialakulása elkerülhető legyen.

A Best White egyik forradalmi újítása egy speciális bőrbarát anyagból készülő ínyvédő, amely a fogfehérítés időtartama alatt (10 perc) távol tartja az ajkakat a fogaktól, ezáltal megóvja az ajkakat a fogfelületen aktiválódott fehérítő géltől, valamint megakadályozza, hogy ez a gél nyállal érintkezve veszítsen a hatékonyságából.

Nem mellékes biztonsági szempont, hogy sok otthoni fogfehérítő szett engedély nélküli kozmetikumként van forgalomban. Ezekben gyakorlatilag bármi lehet, mellékhatások tekintetében megjósolhatatlan, hogy mit okozhatnak. A Best White egy magasan kvalifikált, regisztrált orvostechnikai eszköz.

2. Hatékony

A biztonságosság mellett a másik, jogosan elvárható, legfontosabb tulajdonság a hatékonyság. A Best White fehérítő gél a fogfelületre felkerülve aktiválódik, azzal kémiai reakcióba lépve fehéríti ki a fogfelületet. Az összetétel a fogorvosoknál alkalmazott folyadékokkal ellentétben nem avatkozik olyan radikálisan a fogfelület szerkezetébe, ezáltal a fogérzékenység kialakulásának a lehetősége minimálisra csökken amellett, hogy a fogfehérítő hatás továbbra is kiemelkedő marad.

A Best White Fogfehérítő Szett egy otthon alkalmazható, biztonságos, hatékony, professzionális fogfehérítő eszköz, amely alkalmazásával 7 nap alatt, napi 10 perc használattal akár 4-5 árnyalatot lehet a fogakon fehéríteni. A speciális összetételnek köszönhetően a gél két éven keresztül megőrzi hatékonyságát.

3. Egyszerű használat

Soha nem volt ennyire egyszerű a fogfehérítés! A Best White Fogfehérítő Szett két orvostechnikai eszközt tartalmaz: egy fogfehérítő tollat és egy különleges ínyvédőt.

A fogfehérítő toll tartalmazza a speciális fehérítő folyadékot, az ínyvédő garantálja, hogy a használat során az ajkak ne érjenek a fogfelülethez. Egy alapos fogmosás után felhelyezzük az ínyvédőt, mely a szájszegletekre illeszkedve távolítja el az ajkakat a fogaktól. (Használata közben minden idők legviccesebb felvételeit készítheti el magáról a tükörben.)

A fogfehérítő tollról a kupakot eltávolítva a toll alját alkotó precíziós adagolót kell elcsavarni(mint például egy rúzs esetében) és a tollban lévő mechanika a toll végére juttatja a megfelelő mennyiségű fehérítő gélt, melyet egyszerűen fel kell vinni a fogfelületre. Tartsuk 10 percig a fogfelületen a fehérítő gélt, utána öblítsünk, és készen is vagyunk!

4. Fájdalommentes

A fogorvosoknál alkalmazott fogfehérítő kezelések során a legtöbb esetben nagyon magas hidrogén-peroxid tartalmú fehérítő folyadékot alkalmaznak. Ez egyéni adottságoktól függően különböző mértékben, de szinte minden esetben jelentős fogérzékenységet okoz, mely legalább pár hétig – legrosszabb esetben életünk végéig – megmarad. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy hideg vagy meleg érintésére egy tízes skálán 9-10-es erősségű fájdalom nyilall a fogakba. Mi úgy gondoljuk, hogy ez túl magas kockázat, mivel nem tudhatjuk, hogy a mi fogunk hogyan fog reagálni a fogorvosi kezelésre.

Az otthoni fogfehérítő szettek jellemzően két problémát okoznak: a fogsínes megoldások kimarják a fogínyt (mivel ilyen esetekben lehetetlen megoldani, hogy a fehérítő folyadék ne kerüljön a fogínyre is, ami azt kimarva nem csak fájdalmat, de a fogak kihullását is eredményezheti), az ecsetelők és fehérítő tollak önmagukban – speciális ínyvédő nélkül – nem alkalmazhatóak megfelelően, a fehérítő folyadék itt is rákerülhet az ajkakra, azok sérülését és a fehérítés hatékonyságának csökkenését okozva.

A Best White Fogfehérítő Szett egyedülálló innovációi segítségével biztosítja a hatékony otthoni fogfehérítés fájdalommentességét. A fogfelületen aktiválódó alkalmazott fehérítő gél karbamid-peroxidot tartalmaz, ami kíméletesen fehéríti a fogakat, a speciális ínyvédő pedig megóvja az ajkakat és a fogínyt a kezelés alatt a fehérítő géllel való érintkezéstől.

5. Design és hordozhatóság

A Best White Fogfehérítő Szett megjelenése a modern kozmetikai eszközökhöz méltóan ötvözi a funkciót, praktikumot és dizájnt. A Best White Fogfehérítő Szett nem foglal sok helyet, a dobozból kivéve akkora helyen elfér, mint egy napszemüveg. A kis méret azonban rengeteg fejlesztést foglal magában, ennek köszönhetően a minden eddiginél hatékonyabb Best White Fogfehérítő Szett bárhol, és bármikor használható.

6. 100% pénz-visszafizetési garancia

Biztosak vagyunk abban, hogy amennyiben kipróbálja, elégedett lesz a Best White Fogfehérítő Szettel. Meggyőződésünk, hogy ez a termék a legjobb fogfehérítő termék. Hogy ezt Ön is megtapasztalhassa, ingyen kipróbálhatja a terméket, ugyanis 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalunk minden vásárlásra!

Ha nem elégedett a termékkel, a teljes vételárat visszafizetjük! Nem kérdezünk semmit! Ez a Mi 100% garanciánk!

Az otthoni fogfehérítést a Best White Speciális Otthoni Fogfehérítő Szett megjelenése forradalmasította, amely minden eddiginél biztonságosabban és hatékonyabban fehéríti ki a fogakat otthon elvégezhető, egyszerű módon.

A fogfehérítő termékek fejlődése:

Használati utasítás:

Végezze el az alábbi műveletet naponta egyszer 7 napon át:

 1. Mosson fogat és törölje a fogfelületet szárazra!
 2. Fogja meg az ínyvédőt úgy, hogy egy U alakot formázzon. A jobb és a bal oldalon felül lévő nyergek úgy álljanak, hogy a hosszabbik részük befelé legyen. Nyomja össze a két nyerget úgy, hogy összeérjenek, majd helyezze óvatosan őket a szájába úgy, hogy a nyergek hosszabbik fele a száján belül, a rövidebb fele pedig kívül legyen; ilyen módon az ínyvédő nyergek a szájnyílás két szélső szegletére fekszenek fel. Óvatosan engedje szét a nyergeket, melyek így távol tartják az ajkait a fogaktól.
 3. A fogfehérítő tollról vegye le a kupakot és a toll alján lévő precíziós adagolót tekerje az óramutató járásával megegyező irányba, amíg a folyadék meg nem jelenik az ecsetelőn. Egyenletesen vigye fel a fogfehérítő folyadékot a fogfelületre. Figyeljen arra, hogy a fogínyt ne érintse! Amennyiben érintené, úgy onnan száraz törülközővel törölje le!
 4. Hagyja a fehérítő folyadékot 10 percig a fogfelületen. Ez idő alatt igény szerint vicces képeket készíthet magáról.
 5. Vegye ki az ínyvédőt, majd öblítse ki a száját alaposan. Tiszta vízben mossa ki a toll ecset részéből a fehérítő folyadékot majd törölje szárazra, hogy ne száradjon bele a folyadék. Öblítse el az ínyvédőt is. A Best White szettje készen áll a következő használatra!

CEA készítmény bejegyzett orvostechnikai eszköz.