Gyakori kérdések

Mi a Best White Fogfehérítő Szett?

A Best White Fogfehérítő Szett egy otthon alkalmazható, biztonságos, hatékony, professzionális fogfehérítő eszköz, amely alkalmazásával 7 nap alatt, napi 10 perc használattal akár 4-5 árnyalatot lehet a fogakon fehéríteni.

A Best White Fogfehérítő Szett az otthoni fogfehérítő termékek legújabb generációja. A kutatás- fejlesztés legfontosabb szempontjai a biztonságosság, a hatékonyság és a minél egyszerűbb használat voltak. Így született meg a 2013-től Magyarországon is kapható Best White Fogfehérítő Szett, amely minden eddiginél egyszerűbben, biztonságosabban és hatékonyabban varázsolja hófehérré a fogakat.

Miben más a Best White Fogfehérítő Szett mint a többi fogfehérítő termék?

A „white” és „whitening” fogkrémek nem fehérítik a fogakat.

A fogorvosoknál alkalmazott fogfehérítő kezelések során a legtöbb esetben nagyon magas hidrogén-peroxid tartalmú fehérítő folyadékot alkalmaznak. Ezek az amúgy roppant hatékony kezelések egyéni adottságoktól függően különböző mértékben, de szinte minden esetben jelentős fogérzékenységet okoznak. Ez jelenthet élethosszig tartó, borzalmas fájdalmat minden alkalommal mikor a fogak hideggel vagy meleggel találkoznak. Nem érdemes kockáztatni, és ráadásul drágák is.

Az otthoni fogfehérítő szettek két csoportra oszthatók: fogsínes megoldásokra és ecsetelős/ tollas megoldásokra. Első esetben egy felhelyezhető fogsínbe kerül a fehérítő folyadék amit a fogakon kell tartani meghatározott ideig. Ezek gyakorlatilag minden esetben kimarják a fogínyt, komoly fájdalmat és szélsőséges esetben a fogak kihullását eredményezve. Az ecsetelős/tollas megoldások esetében elkerülhető az íny sérülése, de „vicsorogva” kell tartani az ajkakat a kezelés ideje alatt, különben a szánk hozzáér a fogakhoz és letöröljük a fehérítő folyadékot. A fogak így „foltosan” fehéredhetnek, közben folyik a nyálunk, megfelelő ínyvédő kellemetlen az egész folyamat. Egyedül a Best White Fogfehérítő Szett tartalmaz speciális ínyvédőt, amely könnyen és praktikusan távol tartja az ajkakat a fogaktól a kezelés alatt.

Nem mellékes tényező az sem, hogy a legtöbb otthoni fogfehérítő termék illegális kozmetikumként van forgalomban. Eredetük bizonytalan, ugyanúgy mint összetételük. Mivel semmilyen hatóság nem ellenőrzi őket, használatuk nagyon veszélyes. A Best White Fogfehérítő Szett ezzel szemben regisztrált orvostechnikai eszköz.

Mi található a dobozban?

A Best White Fogfehérítő Szett két orvostechnikai eszközt tartalmaz: egy fogfehérítő tollat és egy különleges ínyvédőt. A fogfehérítő toll tartalmazza a speciális fehérítő folyadékot, az ínyvédő garantálja, hogy a használat során az ajkak ne érjenek a fogfelülethez.

Mennyire körülményes a használata? Hogyan kell használni?

Soha nem volt ennyire egyszerű a fogfehérítés! Egy alapos fogmosás után felhelyezzük az ínyvédőt, mely a szájszegletekre illeszkedve távolítja el az ajkakat a fogaktól. (Használata közben minden idők legviccesebb felvételeit készítheti el magáról a tükörben.) A fogfehérítő tollról a kupakot eltávolítva a toll alját alkotó precíziós adagolót kell elcsavarni (mint például egy rúzs esetében) és a tollban lévő mechanika a toll végére juttatja a megfelelő mennyiségű fehérítő folyadékot, melyet egyszerűen fel kell vinni a fogfelületre. Tartsuk 10 percig a fogfelületen a fehérítő gélt, utána öblítsünk, és készen is vagyunk!

Mennyi idő alatt fehéríti ki a fogaimat?

Egy héten keresztül, naponta egyszer alkalmazva (10 perc) garantált a siker. Az eredmények már pár alkalmazás után láthatóak.

Milyen sokáig tart a fehérítő hatás?

Genetikailag adott fogszíntől, étkezési és életmódszokásoktól (dohányzás, kávé, fogmosás, stb.) függően 6-18 hónapig, ezt követően javasolt lehet a kezelés ismétlése. Egy Best White Fogfehérítő Szett akár 2-3 fogfehérítő kezelésre elegendő fehérítő gélt tartalmaz.

A fogkrémemre az van írva, hogy fehéríti a fogamat; az nem fehérít megfelelően?

A "white" vagy "whitening" feliratú fogkrémek a kávé vagy tea okozta lerakódások eltávolításában segíthetnek, de a fogzománc és a mélyebb rétegek fehérítésére nem alkalmasak.

Mi a helyzet a fogtömésekkel/koronával/fogékszerekkel? Azokat is fehéríti?

A Best White Fogfehérítő Szett a mesterséges fogászati beültetéseket nem fehéríti ki, azokat csupán a lerakódásoktól és elszíneződésektől tisztítja meg.

Gyermekek használhatják a Best White Fogfehérítő Szettet?

14 éves kor alatt nem ajánlott a Best White Fogfehérítő Szett használata.

Károsítja a fogzománcomat Best White Fogfehérítő Szett?

Nem, amennyiben követi a használati utasításban leírtakat.

Meg lehet-e vásárolni személyesen a készítményt?

Igen. Az alábbi címen 9-17 óráig átvehető a készítmény:
Netamin Kft., 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144. (Innovációs Park)

Folyamatban van a termékünk felvétele a drogériák kínálatába, hogy a jövőben még könnyebben juthasson hozzá termékünkhöz.

Hogyan működik a pénz visszafizetési garancia?

A Best White Fogfehérítő Szett egy olyan hatékony orvostechnikai eszköz, hogy 100% pénz- visszafizetési garanciát vállalunk rá. Amennyiben nem elégedett a hatással, a teljes vételárat visszafizetjük Önnek!

Amennyiben élne ezzel a lehetőséggel, kérjük, hogy az üres vagy használt tolla(ka)t és a mellékelt számlát küldje vissza az alábbi címre: Netamin Kft. 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

Kézhezvételtől számított 4 héten belül postai úton fizetjük vissza a vételárat.

Mi az a Kedvezménykód?

A Kedvezménykódot a hírlevelünkre feliratkozott vásárlóink tudják használni olyan esetekben, amikor hírlevélben hirdetünk egy akciót. Érdemes feliratkozni hírlevelünkre, vagy csatlakozni Facebook oldalunkhoz, mert így szuper akciókról értesülhet, valamint fogfehérítő tippeket, praktikákat kaphat tőlünk. A hírlevélről a későbbiekben bármikor leiratkozhat.